新加坡狮城论坛

12下一页
返回列表 发帖 付费广告

[小学] 儿子的狂想曲/小财迷

儿子现在二年级,好象现在的英文是用本故事书,书我没见着,但昨天无意见发现老师布置的网上作业,就是假如你是国王或者奴仆.看后大笑不止.

If I am a king, I can let everybody go to school/office 1 hour only once a week. The rest of the time they can rest. By the way, their salary will be $1,000,000.Every boss in the office will be crying everyday. It is because he has to give to the members so much money!!! If I am a king, I can let everybody eat lots of junk food and don't need to brush their teeth. Ha Ha!!! And most of all, I will sit on my pure golden chair and drink my favorite Milo in my golden cup. It is made of pure gold. I will sit in my most clean, beautiful castle my 50 servants build.

If I am a servant, the king will force me to do every thing he wants to do, E.G. Helping him to make milk tea, giving him biscuits etc. I will pray for him everyday. OMG!!!!! I will die of tiredness soon!!!!!!!!!!

看起来好吃懒做,是不用教的.
小狮租房
我小二的时候,想当一名老师。
不是为了教书育人,而是想让我的学生,天天考试,考傻他们。嘻嘻

哈哈,我也曾经如此BT  详情 回复 发表于 7-9-2011 14:07

我儿子小二,想天天打游戏,不睡觉,不吃饭。还想上学。

都是懒虫,嘿嘿.  详情 回复 发表于 7-9-2011 14:08

说实话,我被你儿子文章吸引了。英语很好哦!

教育版淘气包 发表于 7-9-2011 14:16
说实话,我被你儿子文章吸引了。英语很好哦!

他姐姐提醒他里面的语法错误, 他不愿意改.

不过我看后,心说, 他也真敢想啊.

yuebaby 发表于 7-9-2011 14:25
他姐姐提醒他里面的语法错误, 他不愿意改.

不过我看后,心说, 他也真敢想啊.

孩子无拘无束的多好。
我们就是有太多的枷锁了,才......

meidance 发表于 7-9-2011 14:31
孩子无拘无束的多好。
我们就是有太多的枷锁了,才......

是啊,成人后这样就被说成痴心妄想了.

回头我问下,他们老师对他们的表现有什么评价没有.

写得不错嘛!

小孩子有想法

哈,好可爱啊
我自己笑了一通
还特意跑去跟女儿说了

发表回复