新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: 清一阁

[活动召集~!] 清一阁2012年义工活动(更新9.16, 拜访老人院)[新加坡]

dont know how to 慰问, haha, I stay near Ren Ci hospital , if can let me know, will PM you my contact. Dont know Hokkin so maybe have communication problem, but like to try   

小狮租房
做义工好啊,人会开心健谈

18号NUS OPEN HOUSE....要去帮忙啊~
精神上支持!

如果我来的及回来, 我也想去。。

happy1 发表于 13-3-2012 22:17
dont know how to 慰问, haha, I stay near Ren Ci hospital , if can let me know, will PM you my contac ...

Welcome, but can not understand what Hokkin you are talking about? Just mandarin is enough.
Please contact the phone number I posted for more detail. thank u~~

桃子charlene 发表于 14-3-2012 02:20
18号NUS OPEN HOUSE....要去帮忙啊~
精神上支持!

去吧去吧, 在哪里尽一份力都是同效的~~

spgan 发表于 14-3-2012 16:12
如果我来的及回来, 我也想去。。

如果您也能来, 当然也很欢迎~

支持

清一阁 发表于 12-3-2012 22:24
感谢您的报名, 看来大家都不是太喜欢1楼的联系方式进行询问呢, 有可能准备的东西都会落掉.... 鉴于大家的 ...

这个······那几点要到啊

发表回复