新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: songyibb

[金融] 黄金降价,哪里买好啊?

eastman47 发表于 18-4-2013 20:38
https://uniservices1.uobgroup.com/secure/online_rates/gold_and_silver_prices.jsp?s_cid=GS_rate_pg& ...

请问UOB的买卖价跟在报纸上看到了以美元计价的报价调整了汇率后是一样的吗?

小狮租房
有哪位大侠普及一下买卖黄金的知识啊

aiminer 发表于 18-4-2013 20:48
请问UOB的买卖价跟在报纸上看到了以美元计价的报价调整了汇率后是一样的吗?
...

个人观点, 供参考

网上价是参考价。。

你去柜台时,会 call gold/silver desk to ask for the latest price .

BANK SELL  会高于市场价。
BANK BUY   接近市场价。。

纸黄金 有手续费。。。
For Gold Savings Account:
An annual administrative fee (in grams of gold) as low as 0.12 gram per month or 0.25% per
annum. on the highest balance per month, whichever is higher
.

The fee is subject to GST, which will be deducted from your account in grams of gold.

An administrative charge of S$30 for the closure of the account within six months. The fee is subject to GST.

eastman47 发表于 18-4-2013 21:21
个人观点, 供参考

网上价是参考价。。

谢谢分享

机场的黄金便宜,

wendy521 发表于 19-4-2013 13:46
机场的黄金便宜,

不出国的话可以去机场买金饰吗?在哪里?

younglili 发表于 19-4-2013 16:50
不出国的话可以去机场买金饰吗?在哪里?

出国,机场的免税店里买黄金。便宜。

发表回复